meest kwalitatieve panel

Kwaliteit

Bpact wordt het meest kwalitatieve panel van België. Door kwaliteitsparameters in te bouwen, interessante onderwerpen en voldoende variatie te voorzien. Door te onderzoeken welke evoluties we zien in panel en respons, en hoe we hiermee kunnen servicen naar opdrachtgever én respondent.

Methodologisch onderzoek

We zoeken actief naar manieren om de beste kwaliteit te leveren in panelonderzoek. Met academici van de Vlaamse universiteiten onderzoeken we wat kwaliteit precies is en hoe we dit best implementeren om iedereen te bereiken én betrekken.

Kwaliteitsgaranties

We onderhouden onze database: wie niet aan onze kwaliteitseisen voldoet, vliegt er genadeloos uit. We weren ‘beroepsrespondenten’ uit het panel en zorgen voor een kwalitatieve steekproeftrekking.
We vragen bij elk project feedback van ons panel. Zo weten we niet alleen waar respondenten afhaken, maar ook waarom.

Transparant, altijd en naar iedereen.

We zijn transparant, naar iedereen. We geven je ten alle tijde inzicht in de stand van zaken, responsgraden, aantal herinneringen, kwaliteitsparameters… Geen geheimen, geen gedoe.

Bpact, wie is dat?

Bpact werd opgericht door Jo Steyaert en Colin Sanders. Zij verzamelden een team van denkers en doeners rond zich om het groeiende panel te beheren en uit te bouwen.

Bpact, wie is dat?

Bpact werd opgericht door Jo Steyaert en Colin Sanders. Zij verzamelden een team van denkers en doeners rond zich om het groeiende panel te beheren en uit te bouwen.

Partners

Partners

Jo Steyaert

Jo is een ervaren onderzoeksmethodoloog met meer dan 15 jaar academische én praktijkervaring inzake online onderzoek en consultancy. Jo is oprichter van Indigov (2003) en medeoprichter van iVOX (2004), iVOX Ukraine (2009) en Proximity Panels (2009), iVOXTOOLS (2010), Ellipsa Panel Online (France 2011), Conecta-I Brazil (2011). In 2014 vormde hij Indigov om tot, het collectief voor onderzoek en advies rond mens, maatschappij en politiek. Met Bpact zet hij een volgende stap.

Colin Sanders

Colin begon met studies landbouwingenieur (Ugent) statistiek (VUB) en management aan de Solvay Business School. Hij werkte bij INRA (nu IPSOS), Belgacom en CitiBank en stichtte in 2001 Client Mining (nadien 365 Analytics). Sinds 2014 is hij partner bij Indiville en verantwoordelijk voor de nieuwe research technologieën, online dashboards, data analyse en statistics. Colin is een wizzkid als het aankomt op statistiek, online dashboarding en de integratie en automatisatie van online surveys.

De Betrokken Partij

Bpact is een onderdeel van De Betrokken Partij.  Bij De Betrokken Partij geloven we dat betrokken mensen het belangrijkste goed zijn van én voor een betere maatschappij. Onze missie? Mensen, bedrijven, organisaties en overheden bij elkaar brengen om daar samen aan te werken. Daarom zijn wij De Betrokken Partij. We hebben de ervaring, tools en expertise in huis om dat potentieel aan te boren. Meer info? debetrokkenpartij.be

Vragen of bezorgdheden? Geen probleem!

Mail ons op info@bpact.be of gebruik het formulier hiernaast. We komen zo snel mogelijk bij jou terug!